Tavuklu Tas Kebabı

Malzemeler

750 gr Orvital organik kuşbaşı tavuk eti
75 ml zeytinyağ
250gr arpacık soğan
250 gr doğranmış domates
1 adet havuç
1 bardak su
Yarım limon suyu
2 diş sarımsak
Yarım demet doğranmış maydanoz
1 tatlı kaşığı tuz

Hazırlanışı

Tencereye zeytinyağı koyup, kuşbaşı kesilmiş tavuk etlerini ilave ederek kızartın. Sonra etlerin içerisine soğanı da ilave ederek kavurmaya devam edin. Soğanlar pembeleşince, kabuksuz küçük kesilmiş domatesi, havucu, tuzu ve sarımsağı ilave edin. 1 bardak su ve yarım limon suyunu da ekleyin. Tavuk etleri yumuşak bir hal alıncaya kadar 1 saat kadar pişirmeye devam edin ve üzerine taze maydanozları ekleyip servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun…