Nohutlu Tavuk Kavurma

Malzemeler

1 su bardağı haşlanmış Orvital organik nohut
500 gr. Orvital organik tavuk but pirzola
yarım limon suyu
1 adet domates
50 gr. tereyağ
1 çorba kaşığı yoğurt
1 adet kuru soğan
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı tuz
1 bardak su

Hazırlanışı

Tavuk but pirzolalardan hazırladığınız kurbaşı etleri, soğan ve tuz ile iyice kavurun. Daha sonra bir adet taze domatesi ilave edin. Ayrı bir kapta haşlayıp kabukları ayıkladığımız nohutları tavukların içine ilave edin. 50 gr. tereyağ, 1 tatlı kaşığı biber salçası, 1 kaşık yoğurt ve yarım limon suyu ile 10 dakika kadar kavurun. Arzu ettiğiniz kadar acı biber ekleyerek sıcak servis edin.

Afiyet olsun…