Cevizli Fesleğenli Penne

Malzemeler

300 gr. Orvital Organik penne makarna
2 bardak su
150 gr. ceviz
100 gr. beyaz peynir
2 çorba kaşığı süzme yoğurt
1 çorba kaşığı tereyağ
1 çorba kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 demet feslegen

Hazırlanışı

Kaynar suda 10 dakika haşladıgınız penne makarnaları süzün. Süzdüğünüz sudan 1 çay bardağı ayırın. Bu suyun içine 2 kaşık yoğurdu ekleyip iyice karıştırın. Hazırladığınız sosu makarnaya ekleyin. Ceviz, tuz, fesleğen ve karabiberi de blenderdan geçirip makarnaya ilave edin. Beyaz peynir ekleyerek servis yapın.

Afiyet olsun…